Honda CRV (3000 грн)
www.caddy.com.ua

 
Погода в Киеве
Погода в Киеве
 
Голосование и опросы
Нравится ли вам дизайн нашего сайта
 
 
Типовые документы, Документ: Посадова інструкція начальника м'ясного цеху

Посадова інструкція начальника м'ясного цеху

раздел Посадові інструкції / Должностные инструкции
Оцените документ:    Оценить    Рейтинг: 0 (0)     Загружен: 383     Обсудить на форуме
Страна: Украина
Связанные документы:

Посадова інструкція начальника м'ясного цеху Должностная инструкция начальника мясного цеха
Скачать Посадова інструкція начальника м'ясного цеху бесплатно

 

 

______________________________________

(назва установи, організації)

 

ЗАТВЕРДЖУЮ:

 

_______________________________________

                               (уповноважена особа)

 

_______________________________________

                                          (ПІБ, підпис)

 

_________________ року

 

 

 

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ НАЧАЛЬНИКА М'ЯСНОГО ЦЕХУ

 

 

1. ПОСАДОВІ ОБОВ'ЯЗКИ.

1.1. Начальник цеху підпорядковується функціонально завідувачу виробництвом і технологу.

1.2. Робочий день - 7:00 - 17:00. Вихідний - неділя.

1.3. Начальник цеху зобов'язаний:

- Здійснювати приймання м'яса, курей і пр. в цех при наявності у постачальників відповідних документів.

- Забезпечувати безперебійне наявність сировини для холодного, мучного, кулінарного цехів у вигляді фаршу і п / ф: голубці, антрекоти, перець фарширований, кури, рулети з курей і яловичини, свинини і т.д.

- Забезпечувати наявність асортименту продукції в м'ясному відділі згідно прайс - листа і впроваджувати нові напівфабрикати і страви.

- Дотримуватися технологію приготування страв та виробів у відповідності з асортиментом.

- Правильно використовувати частини сировини для приготування п / ф і страв.

- Знати ознаки доброякісності сировини та органолептичні методи їх визначення.

- Дотримуватися умови, терміни зберігання і реалізації готової продукції та п \ ф.

- Знати основні типи механічного, ваговимірювального та холодильного устаткування, правила експлуатації і техніку безпеки при роботі на ньому.

- Використовувати за призначенням марковану посуд.

- Забезпечувати дотримання працівниками правил санітарії та особистої гігієни.

- Забезпечувати чистоту і порядок в цеху. По закінченні роботи вимити і обробити дезінфікуючим розчином столи, дошки, інвентар.

- Відпустка продукції по замовленнях виробляти в суворій відповідності із заявкою, упакованої, з позначенням ваги й кількості.

- Знати пристрій, раціонально і за призначенням використовувати обладнання, посуд, інвентар.

- Забезпечувати проходження медогляду працівниками цеху - раз на квартал. Надавати книжки в медкабінет. Забезпечувати проходження медогляду працівниками цеху - раз на квартал. Надавати книжки директору підприємства.

- Забезпечувати підготовку сировини для наступної зміни в повному обсяг.

- Постійно підвищувати кваліфікацію.

- Брати участь у проведенні виставок, ярмарків, конкурсів.

- Дотримуватись трудової дисципліни і правил внутрішнього розпорядку.

- Відпустка продукції проводити тільки після фіксації її в накладній та інших документах.

- Складати графік виходу на роботу працівників цеху, контролює його дотримання.

- Розміщувати з вечора (напередодні) заявку на сировину зав. складом.

 

2. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.

2.1. Начальник цеху несе персональну матеріальну відповідальність за:

- Якість виробленої продукції: у разі наявності шлюбу зобов'язаний відшкодувати шкоду підприємству в повному обсязі.

- Збереження обладнання, інвентарю та його санітарного стану.

- Правильну та ефективну експлуатацію обладнання, інвентарю, дотримання працівниками цеху правил техніки безпеки та охорони праці, санітарії та особистої гігієни.

- Дотримання правил внутрішнього розпорядку підприємства.

- Наявність медогляду у працівників цеху.

- Достовірність документації: накладних, звітів, технологічних карток та ін

 

3. ПРАВА.

3.1. Проходити медогляд за рахунок підприємства.

3.2. Користуватися спецодягом підприємства.

3.3.Ставіть до відома керівництво про які - або не правомірних діях з боку співробітників.

3.4. На чергову відпустку. Відпускні оплачуються постійно працюючим співробітникам, які пропрацювали на підприємстві не менше року в розмірі середньомісячної зарплати за останні три місяці. Час відпустки визначається адміністрацією.

3.5. На вихідні дні згідно графіка.

 

 

ПОГОДЖЕНО:

 

Керівник структурного підрозділу:

 

 

_________________

(підпис)

 

______________________

(ПІБ)

 

___________________ р.

Начальник
юридичного відділу:

 

 

_________________

(підпис)

 

______________________

(ПІБ)

 

___________________ р.

З інструкцією ознайомлений:

 

 

_________________

(підпис)

 

______________________

(ПІБ)

 

___________________ р.


Теги документа: должностная инструкция інструкція посадовий начальник

Скачать Посадова інструкція начальника м'ясного цеху
Оцените документ:    Оценить    Рейтинг: 0 (0)     Загружен: 383     Обсудить на форуме




Если у вас есть уникальный документ, которого возможно нет в нашей базе, поделитесь им с другими пользователями нашего ресурса.
Давайте вместе сделаем данный раздел полезнее и качественнее. Нам нужна ваша помощь!

Добавить типовой (шаблонный) документ
Ваше имя
Email
Файл
Комментарий
Мы обязательно удалим всю конфиденциальную и личную информацию из документа, но надежнее будет, если вы это сделаете сами.





 
Курс валют предоставлен сайтом kurs.com.ua

Пробки на Яндекс.Картах
Статистические данные
 
Объявления
Юр. поддержка от 15 грн

Международная юридическая компания предоставит услуги:Юридическая поддержка деятельности ЧП. Предоставление договоров. Анализ документов.Письменные консультации. Неограниченное количество устных консультаций.Экстренная правовая помощь. Юридическое сопровождение, и др.Годовое обслуживание.На данный момент обслуживаем более 25 000 клиентов.www.laweyr.nethouse.ru
0933965394
Сергей

Добавить объявление
 
 
Последние новости
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій висловив співчуття рідним та близьким заступника Глави Адміністрації Президента України Андрія Таранова у зв’язку з його загибеллю
У Верховній Раді України відбувся інформаційний захід, присвячений Міжнародному дню демократії
Відбулося ранкове пленарне засідання Верховної Ради України
Триває ранкове пленарне засідання Верховної Ради України
Триває ранкове пленарне засідання Верховної Ради України
Триває ранкове пленарне засідання Верховної Ради України
У Верховній Раді України відбувся інформаційний захід, присвячений Міжнародному дню демократії
"Ну, надо снять меня уже с экранов, я сам себе уже надоел" В. Путин,...
Петро Порошенко зустрівся з Гілларі Клінтон
Президент у Нью-Йорку зустрівся з представниками єврейських організацій США 
20 вересня цього року у Верховній Раді України відбудеться Четверте засідання Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС (ПКА)
Нам потрібен міжнародний механізм відповідальності для захисту прав внутрішньо переміщених осіб - Президент під час Засідання високого рівня Генеральної Асамблеї ООН
У Верховній Раді відбулося засідання Комітету Парламентської асамблеї Ради Європи з питань науки, освіти, культури і ЗМІ
Питання забезпечення дотримання громадянських і політичних прав обговорено під час «круглого столу» за ініціативи Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та Комітету у закордонних справах
Україна та Катар зацікавлені у поглибленні економічноі співпраці
Зараз правильний час і місце для інвестування – Президент запросив американський бізнес в Україну
Голова Парламенту України Андрій Парубій: Верховна Рада планує ухвалити звернення до Європейського Союзу та міжнародних організацій з проханням не визнавати вибори до Держдуми Росії
Голова Парламенту України Андрій Парубій запропонував головам комітетів скласти план розгляду їхніх блоків питань на нараді у наступний четвер
Уже цього четверга у Парламенті може бути призначено сім нових голів комітетів – Андрій Парубій
Брифінг Голови Верховної Ради України Андрія Парубія (відео)
Все новости >>>