ПРО ПРОХОДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ
СТУДЕНТАМИ-ПРАКТИКАНТАМИ
НАКАЗУЮ:
1. Для проходження технологічної практики в період з 25 січня по 25 лютого _____ року прийняти таких студентів 5-го курсу спеціальності 0328 «Технологія виробництва кондитерських виробів» Київського державного університету харчової промисловості:
— ___________________________________,
— ___________________________________,
— ___________________________________.
2. ___________________________________, студента-практиканта, з 25 січня по 25 лютого _____ року, на період проходження технологічної практики прийняти на роботу за строковим трудовим договором зі встановленням режиму неповного робочого часу в цех № 4 на посаду помічника оператора технологічної лінії з виробництва шоколадних виробів.
Бухгалтерії провести відповідну оплату.
3. Керівником практики від підприємства призначити головного технолога виробництва ___________________________.
4. Забезпечити необхідні умови для виконання студентами-практикантами програми практики:
— інженеру з охорони праці ____________________ — провести інструктажі з охорони праці;
— завідувачу складу матеріалів _________________________ — видати спецодяг за нормами, встановленими для штатних працівників підприємства;
— завідувачу лабораторії № 1 ____________________ — провести практичні заняття згідно з вимогами програми практики;
— начальнику відділу автоматизації _________________ — допустити студентів-практикантів до користування комп’ютерною та оргтехнікою для підготовки звіту з практики.
Підстава: - договір на проведення практики студентів вищих навчальних закладів № 152 від 18.01._____.
Директор _____________________
До справи № ___
(посада, підпис, ініціал(и) та прізвище виконавця)
(дата)
Зразок запису в трудовій книжці
ВІДОМОСТІ ПРО РОБОТУ
№
запису
|
Дата
|
Відомості про прийом на роботу, переведення на іншу роботу і звільнення (із зазначенням причин і посиланням на статтю, пункт закону)
|
На підставі чого внесено запис (документ, його дата і номер)
|
число
|
місяць
|
рік
|
1
|
2
|
3
|
4
|
|
|
|
|
Київський державний університет
|
|
|
|
|
|
харчової промисловості
|
|
2
|
25
|
01
|
_____
|
Прийнятопомічником оператора
|
|
|
|
|
|
технологічної лінії з виробництва
|
|
|
|
|
|
шоколадних виробівуцех № 4
|
|
3
|
25
|
02
|
_____
|
Звільнено у зв’язку із закінченням строку
|
Довідка № 12
|
|
|
|
|
трудового договору, п. 2 ст. 36 КЗпП України
|
від 25.02._____
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Начальник відділу кадрів (підпис)
|
|
|
|
|
|
М.П.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|